Eco Bubble - pentru masinile de spalat Samsung

Discuție în 'Tehnologii' creată de electro, 16 Aug 2017.

Tags:
 1. electro

  electro Administrator
  Membru personal

  Înscris:
  16 Aug 2017
  Mesaje:
  15
  Aprecieri primite:
  0
  Am văzut efectele tehnologiei Eco Bubble de la Samsung. Ce este? Ce rol are? Pe scurt: dacă folosești detergent tip "automat" (praf) cu microparticule (sau nu), în momentul în care mașina de spălat își ia detergentul din locaș, pe lângă jetul de apă care "spală" detergentul, se face un amestec cu aer care produce o spumă, amestec dispersat mult mai ușor în țesătura rufelor ce le spălați decât prin dizolvarea clasică.

  O reprezentare grafică ar fi așa:
  eco bubble samsung ce este

  Prin urmare, detergentul va avea efect optim, chiar și dacă folosiți temperaturi mai mici ale apei.

  Masini de spalat rufe cu tehnologia EcoBubble

  Însă, momentul în care am anulat eu acest beneficiu este când am trecut la detergent tip capsule (PODS) care se pun direct în cuvă, "ocolind" traseul normal al detergentului și locul / momentul în care s-ar produce amestecul "Eco Bubble". Pastilele au ambalaj solubil, și nu se pun în sertărașul unde se pune detergentul praf.

  Dincolo de Eco Bubble, mașinile de spălat Samsung sunt fiabile, cu tehnologii inovatoare, display electronic, informații complete și multe programe de spălare. Eu folosesc un program numit "Daily wash", care este scurt, aproximativ o oră, și nu am întâmpinat niciodată pete care au persistat. Temperatura de 40 de grade este suficientă pentru eliminarea petelor din hainele colorate.

  Voi ce părere aveți despre Samsung EcoBubble?
   
  #1 electro, 16 Aug 2017
  Ultima editare: 16 Aug 2017

Distribuie pagina asta