Review Arctic AFD7201A+++ si AFD7001A+++ Pret pareri

Discuție în 'Cu incarcare frontala' creată de electro, 18 Aug 2017.

 1. electro

  electro Administrator
  Membru personal

  Înscris:
  16 Aug 2017
  Mesaje:
  15
  Aprecieri primite:
  0
  Mașina de spălat Arctic AFD7201A+++ și AFD7001A+++, două modele de succes de la producătorul autohton (deși am înțeles că au fost preluați de Beko) pentru care îmi exprim părerea în acest review. În momentul redactării acestui review, ambele modele sunt la promoție, la același preț și este evident că noi am alege AFD 7201A pentru că are o viteză în plus la centrifugare (1200 rpm față de 1000 rpm cât are AFD7001A+++), clasa de eficiență la centrifugare B în loc de C, puțin mai zgomotoasă la centrifugare dar mai silențioasă în timpul spălării.

  De altfel vă invit să vedeți această comparație între cele două variante, diferențele dintre 7201A și 7001A fiind puține la număr.

  Să vedem și câteva poze, la fața locului, unde am discutat și cu unul dintre reprezentanții magazinului, solicitând câteva sfaturi cu privire la ce mașină de spălat rufe să aleg.
  Certificare Woolmar Apparel Care, este atenția sporită pentru țesăturile din lână sau cașmir și alte țesături delicate. Deci fără țesături deteriorate și culori păstrate.
  Pentru evitarea cutelor, setarea de antișifonare face ca hainele să fie gata pregătite pentru călcat. Viteza de centrifugare este mai redusă.
  Design-ul S-shape (se referă la pereții laterali ai mașinii) și sistemul electronic de control al balansului diminueaza vibratiile și zgomotul în timpul spălării, asigurând o funcționare silențioasă cu condiția să urmați aceste sfaturi. Rufele sunt distribuite uniform în interiorul cuvei (tamburului) pentru a nu dezechilibra exagerat, atât în timpul spălării dar mai ales la centrifugare. Îm aduc aminte de vremea când eram copil și mama ținea mașina de spălat apăsată cu mâna ca să nu o ia din loc :))

  Cu o garanție extinsă de 5 ani de zile, nu trebuie să vă faceți griji în privința fiabilității. În plus, orice marcă prezintă și riscuri de defecțiune și din câte m-am documentat, mașinile de spălat exagerat de electronizate sunt mai predispuse defecțiunilor. Samsung ar fi scos pe piață ceva model care are partea electronică încapsulată (protejată) într-n fel de rășină. De altfel eu urmăresc să cumpăr un model care are AddWash, ce-mi permite să adaug haine chiar în timpul săpălării.

  Pe display-ul LCD, sunt afișate informațiile precum viteza de centrifugare, temperatura selectată și timpul rămas din programul de spălare. Este una dintre cele mai importante informații pe care eu le consider că-mi poate da o mașină de spălat. Celelalte setări le știu, chiar și timpul total, inițial (că doar se specifică în manualul utilizatorului - user manual -) dar estimarea corectă a timpul rămas până la terminarea spălării face toți banii. Vrei să mergi de acasă și ști că mai poți sta un 15 minute. Altfel, pui spălarea pe pauză și asta e...

  arctic afd7201a afd7001a lcd display

  Dacă avem timer, desigur că este și funcție de programare moment pornire program spălare.

  Vezi un televizor model NOU, 2017! Un LG cu sistem de operare webOS 3.5: REVIEW LG 43UJ634V. Merita sa citesti!

  Eco Dose, dispozitiv special conceput pentru detergentul lichid și dozarea optimă. Este recomandat detergentul lichid pentru o spălarea mai eficientă. De altfel eu folosesc Ariel Pods, care este destul de practic. Doar arunc "pernița" de detergent în cuvă, deodată cu hainele și se dizolvă rapid.

  Child Lock, evident că un aparat electrocasnic cu butoane și lumini este o tentație pentru copii. Este simplu să dezactivezi comenzile prin menținerea simultană acestor două butoane:

  arctic afd7201a afd7001a child lock

  Dar se poate folosi și pentru a preveni comenzile accidentale.

  Programul de autocurățare, la o temperatură de 70 de grade, are ca scop întreținerea și igienizarea periodică a tamburului. Rezistența care încălzește apa este acoperită cu un strat de nichel, deci fără rugină sau depuneri de calcar. Nu trebuie să mai folosiți pastile pentru dedurizarea apei. De altfel și producătorii de detergenți trebuie să vândă ceva în plus, ca marketing.

  O grămadă de programe:
  - Express 14 minute, cel mai scurt pentru o mână de rufe, puțin murdare. Dar obții prospețimea cât ai zice pește!
  - Economic, cu apa la 20 de grade. Maxim 3,5 Kg de rufe și detergent lichid.

  Concluzie:


  Arctic AFD7001A+++ și AFD7201A+++ sunt două oferte impresionante prin dotări și preț convenabil. Instalate și utilizare corespunzător au o durată de viață garantată 5 ani, dar putem extinde perioada contra cost. Ca orice produs al oricărei mărci, există și păreri negative, nemulțumiții făcând comparații absurde cu modele de două ori mai scumpe sau care le-au utilizat eronat. Zicea cineva că la centrifugare, tamburul lovește laterala mașinii. Mă îndoiesc serios de afirmațiile hazardate și tind să cred că a depășit cu mult greutatea maximă. Apoi afirmațiile răutăcioase de genul "atât dai, atât face" sau "românesc, ce te aștepți" sunt hazarduri. Deranjant este când un produs bun este primit deteriorat din cauza manipulării neglijente în timpul transportului. Dar avantajul achizițiilor online este posibilitatea verificării produsului la livrare și chiar returul în 30 de zile.

  Profita de reduceri! Cumpara masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++, Arctic AFD7001A+++ la pret promotional

  Citeste si:


  1. Instructiuni de punere in functiune pentru masinile de spalat rufe (Despachetare si pregatire)
   
  #1 electro, 18 Aug 2017
  Ultima editare de un moderator: 20 Aug 2017

Distribuie pagina asta